Andas fritt!

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 2

Hej (:

Det var ett tag sen jag skrev här, men iaf så har jag slutat röka. Eller ja, håller på o sluta röka. Känns jätteskönt förutom det att jag blivit så förkyld sen jag slutat upp med rökningen. Jag känner mig fortfarande motiverad till o börja andas fritt och nu när det snart gått en vecka sen jag slutade, så mår jag inte bra av o se andra röka. Typ de flesta jag känner röker, så man tänker " fan va fult det ser ut när dom röker " ... men jag vet däremot hur det känns att vara så beroende. Det är ganska coolt att jag som 17åring slutat röka efter drygt två år. Nu har jag upplevt den känslan av o vara en rökare.

Förstår inte hur jag lyckas. När jag gick i 9an tänkte jag hela tiden att jag ville veta hur det känns att vara nikotinberoende, hur det känns att verkligen vara desperat efter cigaretter. Jag har sett folk snatta cigaretter, tigga pengar/cigg dag efter dag och det värsta utav allt, att man inte ens kan kontrollera ens behov efter någonting.

Men jag kan erkänna att jag har ett nytt beroende. Nämligen cola! Det går inte en dag utan att jag fått cola i mig och det är ganska taskigt mot mina tänder. *hrmm*

Aja, det var det det. :) pusshej.


Om mig: Jag heter emilie och är 18 år. Är uppväxt i örebro och går nu andra året på gymnasiet,inriktning media. På fritiden hänger jag med mina vänner & pojkvännen. Går gärna o shoppar men så kräsen som jag är så är det knappt någon som vill hänga med mig till stan.

Om bloggen: Här bloggar jag om vad som händer på dagarna, det jag tycker om, olika tips och andra saker som jag tycker verkar vettigt att blogga om.

Har ni några synpunkter eller förslag på hur jag kan förbättra min blogg, så får ni mer än gärna kontakta mig! emypemy_@hotmail.com