Grrr.. *morr*

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 25

förstår inte hur katterna vågar klösa på stolar/soffor när man sitter en meter från dem? de VET att dom inte får det, men va faan ska man göra ? ibland får ja lust o bara smälla till dem & säga: KLÖS PÅ DIN JÄVLA KLÖSBRÄDA ISTÄLLET!!! men det gör jag ju inte, förstås. istället tittar jag "elakt" på dem, hyttar med fingret 1 cm från deras face & säger "FY, så gör man inte! "  ganska klent, eller hur ? men det är faktiskt bra ändå, de börjar skämmas & blir rädd för min hyttande finger.

men va fan, vilket onödigt inlägg! som vanligt.. nu ska jag gå & röka, borsta tänderna, kissa (vid behov), byta om, lägga mig ner i sängen, läsa lite, kura mig ner i sängen, släcka lampan, försöka sova.. ehm. ja. tror det var allt. eller nej, inte kan jag hålla andan hela tiden? fan va knäppt.. klart jag ska andas också! skämt åsido... imorgon ska jag hjälpa pappa med någonting (jag vet inte vad) så bäst för mig o sätta fart så jag kommer upp imorgon.

god natt & sov gott allihopa så ses vi imorgon :)



Tekniska problem

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 25

Är så trött på min digitalkamera & min mobil nu... alltid samma shit. Kameran vill inte fungera och mobilen har bara 2,0 megapixlar så det är ju JÄÄÄTTTEEEEBRAAAA o ta kort med mobilen.. >____< fattar inte hur jag kunde bli så kär i den dumma satans ericsson som bara förstör mitt liv. :| *haha*


nä, men mest av allt skulle jag vilja ha en laptop med trådlöst internet ;> skulle vara perfekt! så denna önskemål prioriteras först utav allt, sen kommer mobilen, o sen .. nä.. vänta nu. mobilen & digitalkameran får dela andra plats på min prioriteringslista ;P Men whatever, nu är saken klar. Min älskling kommer inte nästa helg. Gissa om jag är besviken?

Aja, får väl lipa lite... så blir det bättre sen. ><



Tävla om en goodiebag!

Kategori: Skojiga saker
Kommentarer: 21


f


Var med & tävla om dessa härliga sakerna hos Shopaholicmamman!



Hemma från västerås!

Kategori: Emys inköp
Kommentarer: 12

hejhej! :)
idag stack jag & m till västerås för att shoppa. först blev vi hungriga, sen fick vi höra att vi kunde få skjuts av min pappa typ kl två, eller nåt, så att vi måste skynda oss (onödigt ><) men iaf, så jag gick in till New Yorker :) & gissa vad jag hittade ?! ;D en jeansjacka <3<33 den är hur fin som helst. :) så senare idag/ imorgon ska jag stoltsera med min skönhet ;> det var det enda jag köpte, men måste ju spara pengar tills vi ska åka på ålandskryssningen ..
menee.. är faktiskt sugen på o hitta på ngt ikväll.. nån? :O

Har ingen bild på jackan, men ska försöka fixa fram det ",

Gå in & tävla om en snygg design här! ;)



Meeeeeeeh ?!

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 20

Hahahahaha, kolla vad jag hittade på tjuvlyssnat!

Spårvagn 6, Göteborg

En alkis-kvinna ~45 går fram till mörkhyad kille ~12 och klappar honom på kinden.
Kvinnan: Det där är pigment, det kan man inte rå för. Vill du köpa "Faktum"?



Haha ", den sidan piggar verkligen upp en när man har tråkigt.. haha. rekommenderar den sidan starkt. :) Men angående min rubrik, min mamma tog aldrig med sig någon tacopaj! bara för att hon blev hemskjutsad av sin kille på motorcykel. gaahh! suck..... imorgon åker jag & m till västerås, tåget avgår från örebro 10.56 (: så är framme vid tolvtiden. därefter får vi skjuts av pappa hem till örebro igen, på eftermiddagen. :o) najs!

snart ska jag gå & lägga mig,
så godnatt allihopa! ;D



Mcdonalds & tacopaj = mums

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 7

hallå igen ;D

idag har jag & m käkat på mcd, var rätt så gött. allt smakar gott när man är hungrig (: eller hur ? nä men iaf, min mamma har stuckit till hennes pojkväns dotters födelsedags - "kalas", så de har mumsat i sig en massa tårta, kakor, & min favorit... tacopaj! fast hon har då lovat mig att ta med sig en bit tacopaj hem till mig, så blir o sitta uppe tills hon kommer hem! mumsfilibaba! :D haha.

imorgon bär det av till västerås, ska så klart in på new yorker o kolla lite. den affären finns inte här i örebro! :/ och så är jag (ursäkta mig) jävligt trött på sortimenterna här.. ser samma shit varje dag så liksom, man vet redan vad som finns här... blääää ^^ så nu blire en annan stadsdel fullt utav överraskningar ;D wiho.

och på tisdag blir det o hjälpa pappa med flytten, fast han har bott i en etta så det blir inte så mycket. menmen. ska få se hans lya! och på onsdag ska jag följa med pappsen o se vad han ska köpa till lägenheten (matbord m.m..) så.. kanske kommer jag vara hans rådgivare. ^^ eller va vare det hette nu? smakrådgivare? x) aja whatever. alltid bra o ha med sig en tjej när man handlar.. spelar ingen roll vad, HAJAR NI, killar?! ^^ (förutom det som hör till fordon, för det är jag nästan för dålig på)

och till sist.. torsdag. vet inte riktigt hur det blir,
om jag ska träffa vännerna or not.. *hm*

Shit va ja babblar på .. nu är det er tur =)



God dag

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 15

hejhej,

inatt sov jag verkligen gott ! men.. tror nog jag måste sluta dricka cider (smiley CID) .. får en sån satans huvudvärk. trodde mitt huvud skulle explodera imorse! aja, men det bästa man kan göra är ju o undvika alkohol.. egentligen. så dum jag är! haha, aja. jag har tre cider kvar & kanske säljer dom eller så ... behåller jag dom. ", haha.

ett onödigt inlägg, menmen... har precis fått veta av min sötnos att han kanske kan komma nästa helg. FAN VA GLAD JAG BLIR!!!! fast då har vi inte träffats på tre veckor.. hoppashoppashoppas han kommer.. <3<3<3

Det är sol ute så ska nog sätta mig på balkongen. :)
Hur är vädret hos er ?



Äntligen lördag ?

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 18

hejhej , sovit gott ?

Inatt låg jag & vred på mig.. kunde inte somna! :/ hade en massa tankar i huvudet.. men vad fan ska man göra ? får se om det blir bättre. saknar dig, andré! :( en vecka utan dig har varit jobbig nog, och nu återstår det 4 veckor till... fan vad jag hatar distansförhållande! ni skulle bara veta!! >_______< näe men iaf,

idag blir det troligen o träffa F, J & N :) det var vi fyra i grundskolan. Så, efter en låååång tid så ska vi allihopa träffas igen... kommer bli lite nervöst skulle jag tro ^^ nädå , det kommer nog gå bra.

Vad ska ni göra idag/ikväll då? ",



Gör mig frisk!

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 9

Sheet... börjar känna av förkylningen nu! Känner att jag har ont i vänstra örat & i bihålorna. Dessutom snorar jag som fan. (sorry att jag berättar det) men iaf, när jag nyser så nyser jag minst 7 gånger tills jag inte är nysnödig längre. Alltså, normalt är det väl 3 gånger? Eh.. menmen. Får be morsan köpa hem lite honung imorgon, så jag kan ha det i teet. Varför ska jag bli en svag sjukling just nu? Haha, lite överdrivet men. Jag vill inte vara sjuk! :@






Anden i glaset!

Kategori: Skojiga saker
Kommentarer: 12

Hejhej igen :) jag & några kompisar har funderat på o prova " Anden i glaset " .. dessa regler MÅSTE man kunna innan man börjar, och det tänker jag skriva ner här så ni andra också kan testa, om ni vågar ;)

Det får vara max 10 spelare. Man ska ha olika lappar med siffrorna 0-9, JA/NEJ, & A-Ö i en ring. I mitten har ni glaset. I början värmer man upp glaset igenom o hålla den upp&ner över ett tänt ljus, (ljuset ska va tänt tills spelet är avslutat). Men iaf, när glaset är tillräckligt uppvärmd är det bara o börja. MEN! Börja ALLTID med o fråga " Är anden god eller ond? " , svarar anden "Ond" släcker ni ljuset direkt och börjar om från början. (men det är försent ändå, för någonting mysko kommer hända.. men vill ni verkligen fortsätta o fråga ut en ond ande säger jag bara.. lycka till!) När ni har fått svaret vad anden är för något, berättar ni i glaset vad var och en heter.

När det är en god ande, kan ni börja fråga saker.. men en sak får ni absolut inte säga! Ni får inte säga att anden ljuger. Däremot får ni fråga om anden skämtar, men trotsa aldrig anden!  En viktig sak till.. är du kissnödig? eller bara vill hämta lite chips i köket? fråga anden först om du får lov o göra det du behöver. Svarar anden nej måste du sitta kvar. Senare kan du fråga igen, tills anden svarar ja.

Vågar ni fråga saker som " När dör jag? " så, varsågod. Men svarar anden att du ska dö imorgon & allt annat har varit sanningsenligt och så verkligt, kommer du antagligen bli paranoid eller nåt.. ni fattar! ^^
När ni vill avsluta spelet, ska ni som sagt fråga anden om ni får lov o avsluta spelet. Säger anden nej är det bara o lyda honom o fortsätta. Vad ni än vill göra som innebär att gå ifrån spelet måste ni fråga anden först.


Några historier jag fått höra av mina kompisar som provat "anden i glaset":

1. Det var ett gäng med tjejer som satt o spelade anden i glaset, när en tjej ville gå på toa. Hon frågade anden om det var ok, och han svarade nej. Hon struntade i vad han sa och gick på toa ändå. Hon har cellskräck och klarar inte av o vara inlåst i ett rum, så därför har hon alltid det olåst. Men iaf, hon gick in o satte sig på toaletten när hon plötsligt hörde hur dörren låstes. Hon fick panik och började banka på dörren, försökte låsa upp men det gick inte! Efter en lång tid kom hon ut helt vit i ansiktet. (anden visste tydligen vad hon var rädd för)

2. Ett par kompisar provade på anden i glaset, den tjejen gjorde samma misstag som tjejen från nr 1, hon gick på toa utan lov, det resulterade sig att hon hängde sig själv där.

3. Ett gäng avslutade spelet utan lov, och det slutade med att en utav personernas husdjur hittades dränkt i badkaret.


Så, vågar ni prova? ;)
( en lång text, jag vet! Men det är värt att läsa
det innan ni testar anden i glaset! )



Tillbaka från stan..

Kategori: Emys inköp
Kommentarer: 15

hejhej!

idag var jag & E på stan, gick först o fikade lite, sen kollade vi runt i olika affärer. :) Är helt slut i benen just nu! Haha, så jag var smart o köpte någon slags fotscrub, eller vare nu är. Ska testa det sen! ^^ liten hemma-spa här nu när man är själv hemma. (a) köpte även ansiktsmask, ett vitt linne från H&M o så köpte jag en handväska från Indiska för bara 29 kronor!! gissa om jag blev förvånad? en sån kostar typ 198 kronor på H&M så ja.. ett lyckat inköp! :) Är nöjd med inköpen, så nu snart ska jag sätta på varmvatten till fötterna & njuta! gör det ni också! ;)

( kan tyvärr inte sätta in bilder på sakerna just nu, sorry! )

puss <3



Hello ",

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 8


god morgon ",
idag ska jag på stan igen, fast inte ensam! ska träffa E. :) får se om vi hittar något tillsammans. Haha, närå. tror det kommer bli trevligt, solen skiner & temperaturen stiger. Funderar på vad jag ska ha på mig idag? oO aja. funderar på o köpa en handväska.. men, får se. :) skriver inte så mycket mer nu, för nu ska jag fixa iordning mig!

pusshej. <3




Tävling ^^

Kategori: Skojiga saker
Kommentarer: 12





Jag är med & tävlar om ett hårvårdspaket hos Lily!

Detta kan man vinna:

Matrix Biolage Smoothing Shine Milk 149:-
Lättviktig milk som kontrollerar frissigt hår och ger en frisk, glansig yta.

Matrix Biolage Smoothing Conditioner 149:-
Balsam för frissigt, flygigt hår, slätar ut och ger lyster. Tynger inte ner.

Matrix Biolage Hydro Foaming Styler 149:-
En fuktberikad, lättviktig och konditonerande skum. För läggning och formgivning.

Matrix Biolage Defining Elixir 149:-
En alkoholfri, strukturerande gelé för att skapa vågor, lockar och form. Ger volym och fyllighet i samband med föning.

Matrix Amplify Volumizing Conditioner 119:-
Amplify Conditioner tillför maximal konditionering utan att tynga ner. Ett utredande balsam som gör håret smidigt och glansigt, motverkar statisk elektricitet.


Matrix Color.Smart Nourishing Shine Cream 145:-
Färgbevarande styling cream som kontrollerar frissighet. Skyddar mot värmeslitage






What in hell ?

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 12

Wtf ?! Sökte mitt för & efternamn på google för skojs skull & gissa vad jag hittade ?! Jo, en länk till en sida som tydligen är min ? Klicka här för att komma till "min" sida. Mahahaha. för ett tag sen såg man bitchig ut. HAHA.. fan va jag älskar mig själv xD Hahah! *dööör*



Nähe ?

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 4

hej hej igen :) idag var jag som sagt på stan, gick runt i en massa olika affärer som ; H&M, bikbok, ginatricot (två st), åhlens, zara, I am, lindex, lindex underkläder & cubus.. gaahh.. gick runt & runt hela tiden. in o ut o in o ut.. hittade ingenting! :/ menmen. det var faktiskt skönt o gå själv. faktiskt. :) har ni någon gång upplevt att ni inte hittar någonting i er smak & skiter i de o sticker hem, men därefter ångrar er & tänker " fan, jag kunde ju ha köpt den ändå .. ? " .. ? :P för så känner jag just nu. haha. shoppingberoende eller vad? :P

Aja, nu ska jag lyssna på musik & se om jag kan fixa lite på bloggen. :)
pusshej!


Om mig: Jag heter emilie och är 18 år. Är uppväxt i örebro och går nu andra året på gymnasiet,inriktning media. På fritiden hänger jag med mina vänner & pojkvännen. Går gärna o shoppar men så kräsen som jag är så är det knappt någon som vill hänga med mig till stan.

Om bloggen: Här bloggar jag om vad som händer på dagarna, det jag tycker om, olika tips och andra saker som jag tycker verkar vettigt att blogga om.

Har ni några synpunkter eller förslag på hur jag kan förbättra min blogg, så får ni mer än gärna kontakta mig! [email protected]