Flyttdags & isolering =|

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 1

De senaste dagarna har varit väldigt tröttsamma. Har haft huvudvärk varje dag som gått, sen skolan började. Hmm, men det är bara o kämpa på. Sen det att mitt hjärta & min själ lider för vad andra har gjort, så vet jag inte vad jag ska göra. Finns så mycket jag tänker på just nu så jag glömmer skolarbetet. Måste skärpa mig!!! Fast nu på fredag ska jag ta ledigt för att städa o fixa lite härhemma inför flytten på lördag.

Samma kväll är det ju tunneldisco. Sist jag var där så var jag typ knappt 14 år, så det är nog inget för mig nu längre (a) Aja whatever, huvudsaken är att vi ska få iordning på allt därhemma först. OCH, helgen efter att ha flyttat, åker min mamma till Mallorca i två veckor med jobbet!!! Avis? *grymt* naaej!

Hm, fast kommer bli ganska skönt. Två veckor för mig själv. Gissa vem som paxar soffan & tvn varje kväll? ;D jag!! (om inte katterna, förstås. ) problemen som kommer dyka upp den första veckan utan mammsen kommer nog vara ; mat, toapapper, väckningen på morgonen, pengar, pengar, pengar! är lite skärrad, men man har ju söta ronny att få sällskap av, om han vill (:


Men vad tror ni ? Skulle ni kunna njuta av ensamheten i två veckor ? =/Denna bild bjuder jag på ",Herregud

Kategori: Dagbok
Kommentarer: 3

Så dåligt som jag uppdaterar här borde jag skämmas..

men jag har så mycket o göra nu, har precis börjat andra året på virginska. Puhh. Nu sitter jag i skolan och ska snart kila ner till matsalen. Efter det har vi EXPO ( dekorering, skyltning ) vilket jag tycker är det roligaste på media! Igår var jag ute heela dagen, kom hem först vid 22-tiden, och med tanke på att jag & mamma ska flytta till andra sidan stan så måste vi börja packa. eller ja, iallafall jag. men jag är aldrig hemma! orkar inte, har ingen lust.. åhh. finns så mycket o berätta men det tar jag sen, eller nåt. :) jag LOVAR att blogga igen. *dumma mig ><*

pusssshej ;D


Om mig: Jag heter emilie och är 18 år. Är uppväxt i örebro och går nu andra året på gymnasiet,inriktning media. På fritiden hänger jag med mina vänner & pojkvännen. Går gärna o shoppar men så kräsen som jag är så är det knappt någon som vill hänga med mig till stan.

Om bloggen: Här bloggar jag om vad som händer på dagarna, det jag tycker om, olika tips och andra saker som jag tycker verkar vettigt att blogga om.

Har ni några synpunkter eller förslag på hur jag kan förbättra min blogg, så får ni mer än gärna kontakta mig! emypemy_@hotmail.com